ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Μέτρα ασφαλούς λειτουργείας

Μέτρα ασφαλούς λειτουργείας

Λόγω της αναπάντεχης εμφάνισης της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID_19) στη ζωή μας και της αδυναμίας προς το παρόν του επιστημονικού κόσμου να τον αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, στο Sky Dental αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τα μέτρα προστασίας τόσο των ασθενών του ιατρείου μας όσο και του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικου:

  1. Κατά το κλείσιμο ραντεβού θα σας γίνονται κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις.
  2. Παρακαλούμε να προσέρχεστε στο ιατρείο με μάσκα και αν είναι δυνατό χωρίς συνοδό.
  3. Όσοι εισέρχονται στο ιατρείο θα θερμομετρούνται και θα τους προσφέρεται κάλυμμα κεφαλής και πεδίλων.
  4. Στο χώρο υπάρχουν αντισηπτικά για απολύμανση.
  5. Το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό θα είναι ντυμένο κατάλληλα και θα συμπεριφέρεται τηρώντας τα πρωτόκολλα προς αποφυγή διασταυρούμενης μόλυνσης.
  6. Στο χώρο εργασίας του οδοντιατρικού κέντρου λειτουργούν σε κάθε δωμάτιο  συσκευές για ανανέωση, φιλτράρισμα και αποστείρωσή του αέρα.

Το ωράριο εργασίας τροποποιήθηκε προσωρινά, ώστε να μπορεί το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό να συντονίζει καλύτερα τις εργασίες του.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μέτρα ασφαλούς λειτουργείας

Λόγω της αναπάντεχης εμφάνισης της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID_19) στη ζωή μας και της αδυναμίας προς το παρόν του επιστημονικού κόσμου να τον αντιμετωπίσει αποτελεσματικά,

Περισσοτερα »
ΝΕΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Προσωρινή αλλαγή ωραρίου

Λαμβάνοντας υπόψη την νέα τάξη πραγμάτων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID_19),  έχουμε αλλάξει προσωρινά το ωράριο του ιατρείου μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση:

Περισσοτερα »